apple-spustil-program-na-vymenu-klavesnic-u-macbooku
Apple Novinka Apple spustil program na výměnu klávesnic u MacBooků

Apple spustil program na výměnu klávesnic u MacBooků

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 6. 2018 12:30

Společnost Apple přiznala chybu a tak na konci minulého týdne spustila speciální opravný program opravy klávesnic pro všechny modely MacBooků a MacBooků Pro, které jsou vybaveny takzvaným motýlkovým mechanismem.

Reklama

Americký výrobce uvádí, že postiženo je jen nepatrné množství počítačů, nicméně na fórech se problém řeší už delší dobu a stížností přibývá. „Pro naše zákazníky jsme spustili servisní program, který pokrývá malé procento vadných klávesnic u některých modelů MacBook a MacBook Pro vykazující jedno z následujících chování: písmena nebo znaky, které se náhodně nemusí objevit po stisknutí konkrétní klávesy a špatné či nekonzistentní reakce na stisknutí,“ uvádí Apple na svých stránkách.

Apple spustil program na výměnu klávesnic u MacBooků
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud vlastníte počítač, u kterého klávesnice korektně nefunguje, můžete zažádat o bezplatnou opravu/výměnu klávesnice přímo v autorizovaném servisu Apple. Jakmile dojde k vyhodnocení, že se na váš MacBook speciální program vztahuje, dojde buď k výměně jednotlivých kláves, nebo rovnou celého klávesnicového dílu. Zákazníkům, kteří si výměnu klávesnice již dříve zaplatili z vlastní kapsy, Apple nabízí proplacení plné částky. Stačí o vrácení zažádat skrze oficiální podporu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama