deveroux-p5-fitness-naramek-s-gps
Novinka Deveroux P5: Fitness náramek s GPS

Deveroux P5: Fitness náramek s GPS

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 6. 2018 10:00 1

Všechny cestovatele potěší fitness náramek Deveroux P5, který ve spolupráci s vestavěným GPS čipem nabízí kromě všech běžných funkcí také sledování trasy a převýšení během výletu, barometr, teploměr a mnoho dalších funkcí.

Reklama

Společnost Satomar představuje na našem trhu fitness náramek Deveroux P5 se speciálními funkcemi pro turisty. Náramek dokáže kromě tradičního počítání kroků, spálených kalorií a měření tepové frekvence sledovat pomocí vestavěného GPS čipu vaši trasu na výletě, a to včetně absolvovaného převýšení. Po návratu si můžete ve spolupráci s příslušnou aplikací pro smartphony s operačními systémy Android a iOS, promítnout vše do mapy. Protože si náramek všechny údaje ukládá do vlastní paměti, nemusíte ho mít během výletu propojený permanentně s telefonem.

Deveroux P5: Fitness náramek s GPS
i Zdroj: PCTuning.cz

Deveroux P5 obsahuje speciální režimy pro chůzi, běh, jízdu na kole a turistiku. Po navolení daného režimu optimalizuje výpočet spalování kalorií pro danou aktivitu. Pokud budete běhat po okruhu, bude náramek díky GPS také automaticky zaznamenávat počet okruhů. Dalšími bonusovými a praktickými funkcemi jsou vestavěný barometr a teploměr.

Fitness náramek Deveroux P5 je na našem trhu dostupný ve třech výrazných barevných provedeních – světle zelené, oranžové a fialové. K dostání je za 1 690 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama