v-prodeji-je-outdoorovy-access-point-tp-link-s-mu-mimo
Novinka V prodeji je outdoorový Access point TP-Link s MU-MIMO

V prodeji je outdoorový Access point TP-Link s MU-MIMO

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 6. 2018 16:00 3

Dodavatel síťových produktů TP-Link představuje nový gigabitový venkovní bezdrátový přístupový bod EAP225-Outdoor s technologií 11AC Wave 2, díky které poskytuje větší pokrytí WiFi signálem. Je určen pro firmy, hotelové resorty, veřejná sportoviště, logistická centra, výrobní haly, sklady, veletrhy a výstavy či venkovní prodejní plochy.

Reklama

Access point EAP225-Outdoor podporuje souběžnou rychlost přenosu v obou pásmech až 1 200 Mb/s. A protože je vybaven technologií 802.11ac Wave 2 MU-MIMO, dokáže komunikovat s více klienty současně.

EAP225-Outdoor má dvě všesměrové odnímatelné dualbandové antény, což znamená, že pokud byste pro dané použití měli specifické požadavky, je možné připojit jiný typ antén. Jeho design umožňuje použití ve vnitřních prostorech, svými rozměry bez antén připomíná mobilní telefon, jeho proporce jsou 215 × 46 × 27 mm. Pokrytí bezdrátovým signálem ve venkovních podmínkách má činit přes 200 metrů v pásmu 2,4 GHz a více než 300 metrů v pásmu 5,0 GHz.

Access point podporuje jak standard 802.3af PoE, tak pasivní PoE napájení, takže může být napájen z PoE switche nebo pomocí přiloženého napájecího adaptéru PoE. Při testování výrobce navíc splnil třídu ochranného krytí IP65 – je tak odolný vůči vodě, proti průniku prachu a nabízí ochranu proti zasažení bleskem do 4 kV a proti elektrostatickému výboji (ESD) do 15 kV.

TP-Link EAP225-Outdoor se v ČR prodává již od necelých 2 000 Kč.

V prodeji je outdoorový Access point TP-Link s MU-MIMO
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama