mechanicka-klavesnice-ck550-z-dilny-cooler-master-uz-brzy
Novinka Mechanická klávesnice CK550 z dílny Cooler Master už brzy

Mechanická klávesnice CK550 z dílny Cooler Master už brzy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 6. 2018 14:30

Společnost Cooler Master uvádí na trh mechanickou klávesnici CK550 zaměřující se na základní specifikace a celkem líbivým designem.

Reklama

Hliníková základna klávesnice s přímými hranatými liniemi a broušenou úpravou povrchu je designově odlehčena na první pohled plovoucími tlačítky. Ty jsou uloženy do mechanických spínačů ve verzích blue, brown a red s životností více než 50 milionu kliknutí. CK550 disponuje RGB podsvícením každé klávesy a umožňuje nastavení několika efektů a režimů podsvícení.

Integrovaný systém on-the-fly nabízí snadné uživatelské nastavení přímo na klávesnici prostřednictvím jednoduchých klávesových zkratek včetně rychlého vypnutí funkčnosti Windows tlačítka. Pro komplexnější zásah do nastavení je dostupný nový software, skrze který lze detailněji ovlivnit podsvícení nebo naprogramovat složitější makra. Hybridní systém kontroly kláves automaticky přepíná mezi 6-Key rollover a N-Key rollover, aby zajistil kompatibilitu se staršími zařízeními a zároveň byl bezpečně registrován každý stisk.

Mechanická klávesnice Cooler Master CK550 bude v prodeji na přelomu června a července za doporučenou cenu 2 490 Kč s DPH.

Mechanická klávesnice CK550 z dílny Cooler Master už brzy
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama