huawei-p20-pro-ziskal-oceneni-european-hardware-award
Novinka Huawei P20 Pro získal ocenění European Hardware Award

Huawei P20 Pro získal ocenění European Hardware Award

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 6. 2018 11:30

Huawei P20 Pro získal ocenění European Hardware Award 2018. O jeho prvenství v kategorii věnované chytrým telefonům rozhodla více než stovka technologických novinářů. Vlajková loď čínské společnosti tak už poněkolikáté potvrdila svou pozici nejlepšího fotomobilu současnosti.

Reklama

Ceny se letos vyhlašovaly ve 42 kategoriích, mezi nimiž nechyběla sekce věnovaná chytrým telefonům, nositelné elektronice nebo třeba počítačovým komponentům. Vítěze jednotlivých kategorií vybírali zkušení odborní novináři z celého světa, v roce 2018 se jich do hlasování o nejlepší produkty zapojilo více než 100.

Huawei P20 Pro získal ocenění European Hardware Award
i Zdroj: PCTuning.cz

Huawei P20 Pro je jako první smartphone na světě vybaven trojitým fotoaparátem Leica a procesorem Kirin 970 s umělou inteligencí. Díky této kombinaci telefon vytváří velmi kvalitní fotky, které při hodnocení snesou i ta nejpřísnější měřítka. Díky nočnímu režimu navíc smartphone pořizuje výborné noční fotky bez nutnosti použití stativu a disponuje také trojnásobným optickým a pětinásobným hybridním zoomem.

Model Huawei P20 Pro už několik týdnů se 109 body dominuje prestižnímu hodnocení DxOMark, zabodoval také v žebříčku VCX (Values Camera eXperience) a získal také uznávané fotografické ocenění TIPA Award.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama