wargaming-spojuje-sily-s-bruce-dickinsonem-z-iron-maiden
Novinka Wargaming spojuje síly s Bruce Dickinsonem z Iron Maiden

Wargaming spojuje síly s Bruce Dickinsonem z Iron Maiden

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 6. 2018 14:45 2

Tvůrci World of Warplanes oznámili, že frontman skupiny Iron Maiden, Bruce Dickinson, začal spolupracovat na propagaci této populární hry a rozhodl se natočit 10 výukových deníků nazvaných jednoduše Warplanes Diaries. První video slavný zpěvák zvěřejnil již včera.

Reklama

Videozáznamy budou zveřejňovány týdně na oficiálním portálu World of Warplanes a YouTube kanálu, a to od června až do srpna. Současně s prvním deníkem byl uveden i World of Warplanes videoklip ke skladbě Aces High od Iron Maiden.

Jako zanícený nadšenec vojenského letectví, pilot a zástance světové angažovanosti na historickou přesnost, Bruce natočil „The Bruce Dickinson Warplanes Diaries“ o klasických WW2 stíhačkách a bombardovacích letadlech jako jsou Spitfire, Hawker Hurricane a Messerschmitt Bf 109.

Jako extra pohoštění pro fanoušky Maiden a Warplanes tvůrci pak WoWP vytvořili s použitím herní grafiky a několika klasickými archivními záběry videoklip ke slavné skladbě Aces High.

„Jsme všichni potěšeni, že Bruce přinesl své nadšení a odborné znalosti do hry World of Warplanes se svými deníky, které dodal ve svém vlastním nenapodobitelném stylu,“ řekl Al King, ředitel globálního marketingu společnosti Wargaming. „Stejně jako deníky a Aces High videoklip, představujeme také rekonstruovaný hangár jemně označený ikonickými prvky Iron Maiden. Je to něco, co žádná hra před tím nezískala a my doufáme, že fanoušci Maiden se budou bavit, když si všimnou různých Easter eggs! “

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama