shadow-of-the-tomb-raider-se-predstavuje-v-novych-videich
Novinka Shadow of the Tomb Raider se představuje v nových videích

Shadow of the Tomb Raider se představuje v nových videích

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 6. 2018 14:00

V návaznosti na oznámení spolupráce Nvidia s vývojářskými studii Square Enix, Eidos Montréal, Crystal Dynamics a Nixxes, kde vystupuje jako oficiální PC partner hry Shadow of the Tomb Raider, upozorňuje známý výrobce grafických karet u tohoto titulu na podporu technologií Highlights a Ansel.

Reklama

Highlights automaticky zaznamená vaše klíčové momenty ve hře během závěrečného dílu příběhu Lary Croft díky technologii ShadowPlay. Umožní znovu prožít stěžejní scény hry nebo je sdílet přímo na sociální sítě jako jsou Facebook či YouTube.

Každému, kdo rád pořizuje screenshoty zajímavých herních scén, otevírá technologie Ansel širokou škálu nových možností. Lze díky ní v podporovaných titulech pořizovat fotografie z jakékoliv pozice a také měnit parametry snímání, například zorný úhel nebo hloubku ostrosti. Výsledek je poté možné upravit dodatečnými filtry. Snímky mohou být pořízeny až v rozlišení 60K a dají se také vytvářet HDR nebo 360° fotografie a ty lze následně sdílet na shotwithgeforce.com.

Co se týče Shadow of the Tomb Raider, tak hra je k vyzkoušení na E3 v uzavřeném okruhu vybraných novinářů a je to zároveň jediné místo, kde si lze nový díl populární série zahrát. Zároveň byl na E3 prezentován nový trailer nazvaný Louder than Words. V něm můžete Laru Croft sledovat při plnění hádanek v mayském chrámu a následném divokém úniku přes řeku. K dispozici je i gameplay video, které ukazuje, že zajeté mechaniky z předchozích dílů fungují stále výborně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama