asus-prezentuje-na-computexu-spickovy-router-rt-ax88u
Novinka Asus prezentuje na Computexu špičkový router RT-AX88U

Asus prezentuje na Computexu špičkový router RT-AX88U

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 6. 2018 20:00 2

RT-AX88U je dvoupásmový router vybavený nejnovější generací bezdrátového standardu 802.11ax, který zajistí rychlost WiFi připojení až 6 000 Mb/s. Díky kombinaci technologií OFDMA a MU-MIMO poskytuje standard 802.11ax až čtyřikrát rychlejší propustnost než technologie 802.11ac na zařízeních připojených v prostředí s vysokou hustotou provozu při navýšení kapacity sítě.

Reklama

Díky čtyřem výkonným anténám by měl RT-AX88U nabídnout široké pokrytí a stabilní připojení v prostředích, kde se potřebuje připojovat více uživatelů. „Jeho osm gigabitových LAN portů a technologie MU-MIMO z něj proto dělá vhodné řešení nejen ve firmách, ale i na akcích, jako LAN party, které vyžadují vysokou kapacitu jak pro bezdrátové, tak pro kabelové připojení,“ tvrdí Asus.

RT-AX88U v sobě také zahrnuje zabezpečení sítě AiProtection Pro, což je síťové zabezpečení komerční úrovně od společností Trend Micro, které blokuje a neutralizuje hrozby z internetu u všech připojených inteligentních zařízení. Je také kompatibilní s WiFi systémem Asus AiMesh a lze ho tak kombinovat s dalšími routery Asus a pokrýt signálem i velké domy.

Rozměry routeru jsou 220×160×83,3 mm a váží 872 gramů. Dostupnost RT-AX88U v obchodech a cenu zatím neznáme.

Asus prezentuje na Computexu špičkový router RT-AX88U
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama