world-of-tanks-console-dostane-zasadni-update-mercenaries
Novinka World of Tanks Console dostane zásadní update Mercenaries

World of Tanks Console dostane zásadní update Mercenaries

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 6. 2018 11:00 1

World of Tanks jsou globálním fenoménem, který v současné době hraje PC počínaje a konzolemi a mobilními platformani konče více než 250 milionů lidí na celém světě. Nyní přichází zásadní evoluční krok ve vývoji konzolové verze na PS4 and Xbox, hra totiž dostává rozšíření nazvané Mercenaries.

Reklama

Nejedná se však o jen tak ledajaký update, ve vývoji hry jde skutečný pokrok, který fanouškům i nově příchozím přinese nejen nový obsah, ale také úplně nový a neokoukaný styl hraní. V číselném značení mají Mercenaries (Žoldáci) označení 4.5 a ke stažení budou k dispozici již 26. června. Po vleklé druhé světové válce a online bojištích přicházejí World of Tanks Console s radikálně změněnou novou realitou, skutečně fiktivním příběhem.

Minulost se změnila k nepoznání a pravidla už nic neznamenají. Nekonečná válka svět uvrhla do totálního chaosu. Už to není jen střet armád a silných států, ale teď proti sobě stojí vojáci i civilisté a ti všichni nyní bojují hlavně za sebe.

Zbrusu „nový národ“ Žoldáci, plnohodnotný vývojový strom a dosud nikdy a nikým neviděná bojová vozidla, to všechno jsou hlavní lákadla rozšíření Mercenaries, které hráči nabízejí odžít si příběh z alternativní historie.

World of Tanks Console dostane zásadní update Mercenaries
i Zdroj: PCTuning.cz

Jedním z nejzajímavějších momentů je, když si začnete svoje tanky vylepšovat a skládat o komponenty z jiných vozidel. Tak už to bývá, když systém padne, musí se experimentovat, aby se bojovník dobral výkonu. V době vydání bude k dispozici pět vozidel, posléze se však řady nových tanků budou zvětšovat.

Alternativní realita dorazí se zbrusu novou PvE kampaní nazvanou The Heist. Čeká na Vás špionáží nabité nukleární drama, které bude plné bitev, ale také útěků a boji proti ne úplně normálnímu protivníkovi. Hráči si Mercenaries mohou užít sami v single playeru (jako skuteční žoldáci), nebo pak vyrazit do bitev v kooperativní skupině.

Mercenaries mají pro další vývoj konzolových World of Tanks zásadní význam. Původní MMO akční hru tak proměňují ve více žánrovou akci, která nabídne zbrusu nové mapy a celou řadu nových vozidel, kterých je ve hře mimochodem už více než 680.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama