huawei-slavi-prvni-uspesny-rok-v-quadriu-nabidne-vymenu-displeje-zdarma-a-dalsi-bonusy
Novinka Huawei slaví první úspěšný rok v Quadriu, nabídne výměnu displeje zdarma a další bonusy

Huawei slaví první úspěšný rok v Quadriu, nabídne výměnu displeje zdarma a další bonusy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 6. 2018 17:30

První zákaznické centrum Huawei v České republice úspěšně završilo úvodní rok svého fungování. Výrobce telefonů si proto jako poděkování pro své zákazníky připravil hned několik dárků – těm novým během 6. června nabídne oblíbené smartphony za zvýhodněnou cenu nebo jim k nákupu přidá dárkové poukazy, zatímco stávajícím majitelům telefonů Huawei 7. června zdarma vymění rozbitý displej smartphonu. Příznivce Huawei čeká také sladké občerstvení, soutěž o příslušenství nebo focení se špičkovým modelem P20 Pro.

Reklama

Během prvního roku provozu zákaznického centra Huawei v obchodním centru Quadrio na Národní třídě v Praze, které kromě prodeje smartphonů nabízí také poradenství, servis a další zákaznické služby, uspořádala značka pro své příznivce celkem pět speciálních akcí.

Personál centra během přibližně 4 000 hodin provozu zajistil opravu několika tisíc rozbitých displejů, v souladu s požadavky klientů opatřil stovky smartphonů originálním laserovým gravírováním, obnovil stovky zapomenutých hesel a osmi majitelům pomohl navrátit jejich ztracený telefon. Usilovná práce si v průběhu roku vyžádala na 2 500 vypitých káv.

Výměna displeje zdarma, zvýhodněné ceny, zábava i sladké občerstvení

Oslavy 1. narozenin zákaznického centra Huawei v Quadriu proběhnou 6. a 7. června. Kromě bezplatné výměny displeje, zvýhodněných cen a dárkových poukazů k nákupu se fanoušci značky Huawei na místě mohou těšit také na soutěž o příslušenství Huawei nebo slavnostní fotostěnu a focení s novou vlajkovou lodí značky, špičkovým modelem Huawei P20 Pro. Aby byla narozeninová oslava kompletní, chybět samozřejmě nebude ani sladké pohoštění.

Huawei slaví první úspěšný rok v Quadriu, nabídne výměnu displeje zdarma a další bonusy
i Zdroj: PCTuning.cz

Co si společnost Huawei pro své fanoušky přichystala?

6. června:

Toto datum by si v diářích měli zatrhnout především ti, kteří chtějí rozšířit svůj mobilní arzenál o nový přírůstek ze stáje Huawei. K nákupu modelu Huawei P Smart totiž obdrží slevu 500 Kč, smartphone Mate 10 lite získají o 1 000 Kč levněji a cena Mate 10 Pro klesne dokonce o 1 500 Kč.

K nákupu smartphonů z nové řady Huawei P20 zákazníci jako poděkování získají dárkový poukaz do OC Chodov. Ti, kteří si vyberou vlajkový model P20 Pro, se mohou těšit na poukaz v hodnotě 2 000 Kč, noví majitelé smartphonu P20 dostanou poukaz na 1 500 Kč a nákup P20 lite bude odměněn poukazem ve výši 1 000 Kč.

7. června:

Druhý narozeninový den se bude soustředit především na stávající majitele telefonů Huawei, kteří se chystají svému chytrému parťákovi dopřát výměnu displeje, která patří mezi finančně nejnáročnější opravy. Ti mohou v zákaznickém centru Huawei 7. června využít nabídky bezplatné výměny displeje. Prvních 100 zájemců se totiž zcela zdarma dočká zbrusu nového displeje, aby svůj smartphone mohli opět využívat na maximum.

Pravidla narozeninových akcí Huawei naleznete na: https://huafan.cz/souteznipravidla/

Huawei slaví první úspěšný rok v Quadriu, nabídne výměnu displeje zdarma a další bonusy
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama