microsoft-je-s-windows-10-spokojeny
Novinka Microsoft je s Windows 10 spokojený

Microsoft je s Windows 10 spokojený

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 6. 2018 08:30 3

Za pouhý měsíc využilo možnost bezplatného přechodu na nejnovější aktualizaci operačního systému Windows 10 již více než 350 milionů lidí. Vyplývá to ze statistik společnosti AdDuplex. Již dříve se Microsoft pochlubil, že desítky obsadily více než 700 milionů zařízení. V tomto čísle jsou započítány nejen klasické počítače a notebooky, ale také tablety, chytré telefony a konzole. Na všech těchto zařízeních totiž Windows 10 funguje.

Reklama

Podle Microsoftu April 2018 Update usiluje o to, aby uživatel získal maximum svého času a mohl ho využít zcela podle svých preferencí – pro práci, tvorbu, zábavu či cokoli jiného. Aktualizace nabízí například funkci Časová osa, díky které je možné vrátit se v čase až třicet dní zpětně a najít potřebný dokument bez ohledu na to, zda se na něm pracovalo dnes, před týdnem či několika týdny. Součástí je i funkce Pomocník pro lepší soustředění a software nově také pomáhá s prací na internetu v prostředí Microsoft Edge, a obsahuje samozřejmě i další novinky a vylepšení.

K uvolnění Windows 10 mezi širokou veřejnost došlo 29. července roku 2015 a jen během prvních 24 hodin na novou distribuci přešlo 14 milionů počítačů. Nedlouho po vydání desítek se zástupci Microsoftu nechali slyšet, že do roku 2018 systém poběží na více než miliardě zařízení. Později nicméně svá prohlášení korigovali, protože se ukázalo, že se tento cíl splnit nepodaří. K pokořením hranice miliardy instalací dojde pravděpodobně až v roce 2020.

Microsoft je s Windows 10 spokojený
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama