pri-koupi-konzole-xbox-one-x-ziskate-hru-red-dead-redemption-zdarma
Novinka Při koupi konzole Xbox One X získáte hru Red Dead Redemption zdarma

Při koupi konzole Xbox One X získáte hru Red Dead Redemption zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 6. 2018 18:30

Jen u vybraných prodejců získáte ode dneška do 10. června při koupi nové konzole Xbox One X akční hru Red Dead Redemption zcela zdarma.

Reklama

„Pouze na Xbox One si můžete zahrát nejlepší hry minulosti, přítomnosti i budoucnosti. Zahrajte si Red Dead Redemption prostřednictvím Zpětné kompatibility jako nikdy dříve v úžasném 4K rozlišení na Xbox One X,“ oznámila čerstvá tisková zpráva české pobočky MS.

Microsoft rovněž vypíchl, že v nabídce Xbox je více než 100 her vylepšených pro konzoli Xbox One X, které byly aktualizované nebo vytvořené tak, aby využily potenciál nejvýkonnější konzole na světě.

Specifikace One X jsou následující: Výkon šest teraflopů, což je ze současné generace konzolí nejvyšší hodnota, přičemž GPU tvoří 40 speciálně upravených výpočetních jednotek taktovaných na 1172 MHz. Uvnitř konzole pracuje také osm speciálně upravených x86 jader taktovaných na 2,3 GHz a z hlediska paměti je tu 12 GB RAM GDDR5 s propustností 326 GB/s. One X samozřejmě přehraje 4K UHD Blu-ray a nabízí hraní ve skutečném rozlišení 4K (True 4K).

V Red Dead Redemption Divokému západu odzvonilo. Když rodině Johna Marstona vyhrožují federální agenti, musí bývalý pistolník opět sáhnout po zbrani a lapit gang kriminálníků, kteří kdysi patřili k jeho přátelům.

Při koupi konzole Xbox One X získáte hru Red Dead Redemption zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama