rollei-city-traveler-mono-monopod-a-selfie-tyc-pro-fotak-i-mobil-v-jednom
Novinka Rollei City Traveler Mono: Monopod a selfie tyč pro foťák i mobil v jednom

Rollei City Traveler Mono: Monopod a selfie tyč pro foťák i mobil v jednom

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 5. 2018 19:00

Rollei uvádí na trh novinku z řady City Traveler. Konkrétně se jedná o Traveler Mono, karbonový monopod a selfie tyč v jednom, který má představovat, jak výrobce tvrdí, neocenitelný doplněk pro každého nadšeného fotografa.

Reklama

Kompletní řada produktů Rollei City Traveler je zaměřena na cestování, veškeré produkty jsou velmi lehké a skladné. Traveler Mono je na tom stejně, lehká karbonová konstrukce má hmotnost pouhých 220 gramů a skládá se z 5 segmentů opatřených rychloupínacím systémem Twist Lock. Při maximálním vysunutí všech pět částí má monopod výšku 165,5 cm a minimální pak pouhých 44 cm.

Traveler Mono využijete hned třemi způsoby, jako selfie tyč pro smartphone, monopod a selfie tyč pro akční kamery. Noha monopodu je opatřena malou kulovou hlavou, gumová noha je odnímatelná a opatřena standardním stativovým závitem, na který se snadno přišroubuje univerzální držák pro smartphone nebo akční kameru, oba jsou součástí balení. Kulová hlava pak umožňuje nastavení požadovaného úhlu a s maximální délkou 165,5 cm uživatel snadno vyfotografuje i selfie větší skupiny lidí, nebo pořídí snímky ze zajímavé perspektivy.

Rollei City Traveler Mono: Monopod a selfie tyč pro foťák i mobil v jednom
i Zdroj: PCTuning.cz

Součástí balení je také praktický obal a karabina, pomocí které je snadné monopod pověsit například na batoh. Na výběr jsou tři barevná provedení Titanium, Oranžové a zelené.

Na monopod Rollei City Traveler Mono se vztahuje záruka výrobce 24 měsíců.

Ceny:

Titanium - 1 790 Kč s DPH

Orange -  1 843 Kč s DPH

Green - 1 843 Kč s DPH

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama