coantec-m3-p-je-profesionalni-inspekcni-kamera-s-wifi
Novinka Coantec M3-P je profesionální inspekční kamera s WiFi

Coantec M3-P je profesionální inspekční kamera s WiFi

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 5. 2018 13:30

Inspekční kamera (boroskop) Coantec M3-P je určena pro zkoumání obtížně přístupných míst  a vybavena jako jedna z prvních na trhu i nočním viděním. Využijí ji především složky záchranného integrovaného systému, speciální jednotky a silové složky. Obraz je možné přenášet přes WiFi připojení až na čtyři zařízení současně.

Reklama

Sonda kamery s odolnou safírovou čočkou má průměr šest milimetrů a je umístěna na pohyblivém kloubu, který umožňuje pohyb v rozsahu  360° při maximálním ohybu 150°. Sonda je zakončena LED reflektorem pro osvětlení zkoumaného prostoru. Ovládá se pomocí mini joysticku.  Samotný kabel je vyroben ze čtyřvrstvého vysoce odolného materiálu.

Přenášený obraz se zobrazuje na 3,5palcovém HD TFT displeji a dále se přenáší prostřednictvím vestavěného WiFi modulu současně až na čtyři připojená vzdálená zařízení, jako jsou mobilní telefony, notebooky nebo tablety. Obraz lze zvětšit až dvakrát, uložený záznam pak až čtyřikrát. Záznam (fotografie i video) se ukládá na paměťovou kartu s kapacitou do 8 GB. Coantec M3-P je jedna z prvních inspekčních kamer na trhu, která je vybavena i funkcí nočního vidění, a umožňuje tak skryté sledování skrz malé otvory i v noci.

Coantec M3-P je profesionální inspekční kamera s WiFi
i Zdroj: PCTuning.cz

Coantec M3-P se také vyznačuje vysokou odolností. Splňuje normy IP57 (odolnost proti stříkající vodě a prachu) a displej normy IP55 pro venkovní použití (lze používat i při krátkodobých slabých atmosférických srážkách). Kamerka je napájena z akumulátoru a v provozu na jedno nabití má vydržet více než čtyři hodiny.

Cena a dostupnost:

Inspekční kamera Coantec M3-P je dodávána na český trh prostřednictvím internetového obchodu Spyshop24.cz.  Cenu se dozvíte na vyžádání u prodejce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama