nvidia-vydala-android-8-0-oreo-pro-shield-tv
Novinka Nvidia vydala Android 8.0 Oreo pro Shield TV

Nvidia vydala Android 8.0 Oreo pro Shield TV

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 5. 2018 13:00 4

Majitelé všech tří verzí Nvidia Shield TV dostávají v posledních dnech zásadní aktualizaci. Ta přináší Android 8.0 Oreo i novou verzi uživatelského prostředí Shield Experience 7.0.

Reklama

Nový update s sebou přináší kompletně nové uživatelské prostředí včetně domovské obrazovky, která nabízí oblíbené TV pořady, filmy, hudbu, hry a další aplikace na jedné ploše.

Mezi další nové funkce patří například:

Oblíbené aplikace: Uživatelé mají možnost vybrat si aplikace i jejich pořadí. Snadným podržením tlačítka „Select“ na příslušné aplikaci ji přesunou, nebo podrží tlačítko „Home“ a zvolí ji z celého seznamu, případně pro tento výběr využijí červenou ikonu „Apps“.

Funkce přehrát další: Tato sekce je určená k pokračování právě tam, kde uživatelé přerušili sledování televizního pořadu či filmu, nebo upozorňuje, u které hry skončili naposledy. Zároveň umožňuje manuálně přidat obsah, kterým chtějí uživatelé pokračovat a to jednoduše podržením tlačítka „Select“ na vybraném obsahu.

Kanály: Uživatelé určují aplikace a jejich pořadí dle vlastních preferencí nebo je snadno mohou vymazat.

Dále aktualizace přináší nejnovější měsíční aktualizace zabezpečení systému Android, vylepšenou podporu herních ovladačů Xbox 360 a Dualshock 4 V, podporu herní myši s vysokou obnovovací frekvencí pro technologii GameStream či obecné opravy stability dálkového ovládání Shield (2017) a ovladače Shield (2017).

Pokud Shield vlastníte a update jste zatím neobdrželi, nezoufejte. Jako obvykle je i tento nový firmware distribuován postupně, takže dříve či později dorazí i k vám.

Nvidia vydala Android 8.0 Oreo pro Shield TV
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama