acer-odhalil-extremne-vykonny-herni-notebook-predator-helios-500
Novinka Acer odhalil extrémně výkonný herní notebook Predator Helios 500

Acer odhalil extrémně výkonný herní notebook Predator Helios 500

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

24. 5. 2018 13:00

Společnost Acer do své nabídky herních notebooků přidává nový přírůstek. Jedná se o herní monstrum v robustním provedení, které může být osazeno procesorem Intel Core i9+ osmé generace a přetaktovatelnou grafikou GeForce GTX 1070.

Reklama

Tím ale jeho výbava nekončí. Prvotřídní obraz by nám měl poskytnout 17,3" displej nabízející rozlišení 4K UHD, nebo Full HD s obnovovacími frekvencemi až 144 Hz. Výhodou je také podpora technologie G-Sync a to jak na vestavěném monitoru, tak na externím. Právě na výstupy grafiky je notebook bohatý. Nabídne totiž kromě portu HDMI 2.0 také dvě rozhraní Thunderbolt 3. 

Acer odhalil extrémně výkonný herní notebook Predator Helios 500
i Zdroj: PCTuning.cz

Součástí notebooku jsou dva reproduktory a dokonce subwoofer s technologiemi Acer TrueHarmony, Waves MAXXAudio a Waves NX. O chlazení se stará dvojice kovových ventilátorů AeroBlade 3D společně s pěticí heatpipe. Rychlost ventilátorů lze softwarově ovládat. Nechybí ani klávesnice s RGB podsvícením se čtyřmi zónami, pěticí samostatných programovatelných tlačítek a podporou anti-ghosting technologie.

Acer odhalil extrémně výkonný herní notebook Predator Helios 500
i Zdroj: PCTuning.cz

To nejdůležitější se ale ukrývá v útrobách notebooku, kde nalezneme v nejvyšší konfiguraci procesor Intel Core i9+ osmé generace společně s grafickou kartou GeForce GTX 1070. Obě dvě komponenty umožňují přetaktování. Model Helios 500 má být k dostání ještě tento měsíc za ceny od 1 999 euro, což je v přepočtu cca 51 550 Kč.

Zdroj: Acer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama