microsoft-prozradil-ceny-xbox-live
Novinka Microsoft prozradil ceny Xbox Live

Microsoft prozradil ceny Xbox Live

Stančík Martin

Stančík Martin

10. 9. 2005 00:00

Softwarový gigant prozradil ceny Xbox Live, staronové služby pro Xbox 360.

Reklama

Podle korporace již nadále nebudou k předplacení nutné kreditní karty a základní nabídka

Xbox Live Silver

bude zdarma. Tato umožní uživatelům přístup k online hrám a také odesílání a přijímání textových nebo hlasových zpráv. Uživatelé Live Silver budou také podle

Microsoftu

mít přístup do online shopu, kde si budou moci zakoupit demoverze, trailery nebo přístup do dalších levelů určité hry, či nákup zbraní a vylepšení pro herní charaktery.

Druhou nabídkou pak bude Xbox Live Gold - ta hráče přijde na 50 dolarů za rok. S tímto programem budou uživatelé mít přístup k "prémiovým" multiplayerovým hrám, vytvořeným speciálně pro ně.

Pokud nebudete chtít "investovat" 50 dolarů, můžete zaplatit 8 dolarů za měsíční a 20 za tří měsíční předplatné. Hráči, kteří si pak budou předplácet tří měsíční službu po dobu jednoho roku (tj. čtyřikrát za sebou) dostanou od Microsoftu bonusový headset na Xbox 360 a také body, které mohou utratit v již zmíněném online obchodě.

Xbox Live byl spuštěn v roce 2002 a nyní má služba více než dva miliony uživatelů. Microsoft také řekl, že u nové Xbox 360 bude na tuto službu "přikládat velký důraz" a chtěl by připojit až miliardu uživatelů, což opravdu nebudu komentovat :)

Zdroj: ZDNet.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama