o2-vylepsilo-smart-box-a-spousti-novou-smart-wi-fi
Novinka O2 vylepšilo Smart Box a spouští novou Smart Wi-Fi

O2 vylepšilo Smart Box a spouští novou Smart Wi-Fi

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 5. 2018 13:30

Od května letošního roku dostávají noví i stávající zákazníci O2 Smart Boxu zdarma funkci Smart Wi-Fi. Ta umožňuje průběžným skenováním najít nejlepší a nejstabilnější Wi-Fi kanál. Už tak nemusíte ručně přepínat mezi pásmy 2,4 GHz a 5 GHz, O2 Smart Box to za vás udělá automaticky na každém připojeném zařízení.

Reklama

„Uživatel vidí na svých domácích zařízeních až desítky Wi-Fi od svých sousedů, které fungují na mnoha různých vysílacích kanálech. Pokud ale běží na stejném kanále, mohou mu jeho vlastní WiFi zpomalovat. Funkce Smart Wi-Fi dokáže sama určit ten nejvhodnější vysílací kanál a umí automaticky přepínat mezi pásmy 2,4 GHz a 5 GHz, ať už pro mobil, tablet nebo notebook,“ popisuje Roman Bacík, produktový manažer O2.

O2 vylepšilo Smart Box a spouští novou Smart Wi-Fi
i Zdroj: PCTuning.cz

Výhodou také je, že pokud si uživatel zapne Smart Wi-Fi v mobilní aplikaci, tak se mu obě zmiňovaná pásma sjednotí pod jeden vysílaný název (SSID). Stačí se tedy připojit vždy jen k jedné Wi-Fi, jedním heslem a už se o nic nestarat. Novou funkci navíc získá každý stávající a nový majitel O2 Smart Boxu zdarma formou aktualizace.

O2 také na základě zpětné vazby a komunikace se zákazníky připravilo novou aktualizaci mobilní aplikace O2 Smart Box, která uživatelům ještě více zjednoduší jeho počáteční nastavení a ovládání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama