fotopast-s880g-s-gsm-modulem-v-prodeji
Novinka Fotopast s880G s GSM modulem v prodeji

Fotopast s880G s GSM modulem v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 5. 2018 12:30

Fotopast s880G má odolné kamuflované pouzdro a bez problémů pořizuje obrazový záznam i v nepříznivých povětrnostních podmínkách. Poradí si i s tmou díky nočnímu režimu, který využívá celkem padesát šest IR diod – ty osvětlují terén do vzdálenosti až dvaceti metrů. Protože je infračervené světlo neviditelné pro lidi i zvířata, kamera nevzbudí žádné podezření.

Reklama

Venkovní kamerka s880G je zabezpečena šestimístným heslem, které chrání záznam před neoprávněným přístupem, ale také znemožňuje neoprávněný zásah do nastavení fotopasti či změnu dozorujícího telefonního čísla nebo e-mailové adresy.

s880G pracuje ve třech přednastavených režimech pořizování obrazového záznamu. Zařízení je vybaveno systémem PIR se zorným úhlem 52°. Systém spouští nahrávání v okamžiku výskytu pohybu v dosahu čidla (do 20 m) a v případě, že v okolí nedochází k aktivitě, kameru uspí. Obrazový materiál (video i fotografie) se přenáší prostřednictvím GSM modulu. Fotopast vydrží v provozu s ohledem na zvolený režim až pět měsíců bez nutnosti výměny baterií.

Fotopast s880G s GSM modulem v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Vlastní kamera má matrici CMOS s rozlišením 5 Mpx. Záznam se ukládá na paměťovou kartu s kapacitou až 32 GB a může být označen nejen datem a časem, ale může nést i informaci o teplotě okolí nebo fázi měsíce. Fotopasti je možné přidělit i unikátní ID číslo. Barevný LCD displej usnadňuje konfigurace a nastavení fotopasti a umožňuje rychlé prohlížení záznamu přímo na místě.

Cena a dostupnost:

Venkovní kamera s880G je dodávána za 7 735 Kč včetně DPH.

Fotopast s880G s GSM modulem v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama