vydan-firefox-1-5-beta-1
Novinka Vydán Firefox 1.5 Beta 1

Vydán Firefox 1.5 Beta 1

Novák Radek

Novák Radek

9. 9. 2005 00:00 4

Po dvou Alpha verzích byla dneska uvolněna nová verze nejrozšířenějšího alternativního volně šiřitelného internetového prohlížeče a to ve své první beta verzi s krycím jménem Deer Park.

Reklama

Nová verze přináší kromě množství opravených chyb i nové vlastnosti jako vylepšený automatický update, možnost uspořádávat taby pomocí drag and drop a přidává podporu novým webovým standardům SVG, CSS 2 a 3 a JavaScriptu verze 1.6.

Vydán Firefox 1.5 Beta 1
i Zdroj: PCTuning.cz

Krom dalších kosmetických změn mnoho uživatelů (kromě těch, kdož zkoušeli Alpha verze) jistě uvíta opravu chybného zobrazení stránek s flashovými animacemi, které po načtení krátkou chvíli jen tak rozverně poletovali po stránce.

Pokud si chcete vyzkoušet tuto betaverzi, stahujte ze stránek Mozilly. Ale pozor, pouze na vlastní nebezpečí a s vědomím, že většina extenzí ještě není pro tuto verzi upravena a tudíž nemusí (a pravděpodobně ani nebudou) fungovat. Pokud ale chcete pomoci autorům s testováním, neváhejte a stahujte. Tento produkt si to rozhodně zaslouží. Pokud však nijak experimentovat nechcete, zůstaňte u svého stávajícího Firefoxu (či jiného prohlížeče, který používáte) a počkejte na finální verzi.

Zdroj: Inquirer, Mozilla.org

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama