a-data-xpg-spectrix-d80-nabidnou-hybridni-chlazeni
Novinka A-Data XPG Spectrix D80 nabídnou hybridní chlazení

A-Data XPG Spectrix D80 nabídnou hybridní chlazení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 5. 2018 13:30 3

A-Data představila své nejnovější high-endové operační paměti XPG Spectrix D80. Vyznačují se nejen vysokými frekvencemi, které uspokojí ty nejnáročnější uživatele, ale také unikátním hybridním chlazením.

Reklama

Na horní straně paměti je umístěn chladič, který využívá k efektivnímu rozptýlení tepla nevodivou kapalinu s nízkým bodem varu. Pomáhá si i hliníkovým chladičem a tepelně vodivými materiály na desce plošných spojů.

Aby toho nebylo málo, chybět nemůže ani efektní RGB osvětlení. Uživatelé navíc mohou upravit světelné efekty tím, že nastaví vzor blikání, rychlost, intenzitu a další parametry. Nastavení efektů je snadné díky programu RGB Sync. Paměti Spectrix D80 byly navrženy pro zapálené hráče, lidi, co si staví počítače sami, a příznivce přetaktování. Proto nabízí široký rozsah frekvencí od 2 666 MHz až do 5 000 MHz s podporou platforem Intel X299 a AMD AM4/Ryzen.

Podpora profilů Intel XMP (Extreme Memory Profile) 2.0 potom umožňuje rychlé přetaktování bez potřeby měnit jakákoliv nastavení v BIOSu. Stabilita má být zajištěna mimo jiné pečlivým výběrem těch nejkvalitnějších čipů, které procházejí přísným testováním. Desetivrstvá deska plošných spojů zase dokáže vést signály kvalitněji a stabilněji i v situacích, kdy operační systém pracuje pod velkou zátěží.

Cena těchto modulů má být stanovena na 200 dolarů (balení 2×8 GB/2 666 MHz), respektive 210 dolarů (2×8 GB/3000 MHz).

A-Data XPG Spectrix D80 nabídnou hybridní chlazení
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama