koncem-kvetna-jde-do-prodeje-klavesnice-xpg-infarex-k20
Novinka Koncem května jde do prodeje klávesnice XPG Infarex K20

Koncem května jde do prodeje klávesnice XPG Infarex K20

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 5. 2018 13:00 1

A-Data představuje klávesnici XPG Infarex K20, která byla navržena pro zapálené hráče a spojuje v sobě stylový černý design s podsvícenými klávesami. V České republice má být dostupná od konce května za doporučenou koncovou cenu 1 499 Kč.

Reklama

Výrobce se chlubí, že ergonomicky tvarované klávesy s padesátigramovou ovládací silou nabídnou velmi dobrou odezvu. Krom toho je tu také podporována technologie anti-ghosting, takže se uživatelé nemusí bát, že při stisku více kláves současně systém některou nezaznamená, nebo dojde k nějakému konfliktu při přenosu signálu.

Mezi jedenácti světelnými efekty lze snadno přepínat speciální klávesou Mode. Po jejích stranách jsou pak další dvě tlačítka pro změnu rychlosti efektů. Díky tomu mohou uživatelé nastavit tu správnou atmosféru podle toho, jakou hru právě hrají, nebo prostě jakou mají náladu. Na klávesnici jsou navíc tlačítka Media pro snadnou změnu hlasitosti nebo jiných vlastností zvuku, i když je uživatel zrovna uprostřed lítého boje. Není tak potřeba opouštět hru a přepínat do systému.

„Časté a vášnivé hraní dokáže běžnou klávesnici rychle zlikvidovat. Právě proto je XPG Infarex K20 navržena jako odolná a robustní. Klávesy vydrží více než 50 milionů stisků, extrémně odolný kabel je pak schopný odolat náročnému ohýbání, zamotání i přelamování,“ uzavírá A-Data.

Koncem května jde do prodeje klávesnice XPG Infarex K20
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama