playzone-arena-zamiri-i-na-utubering-v-brne
Novinka PLAYzone aréna zamíří i na Utubering v Brně

PLAYzone aréna zamíří i na Utubering v Brně

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 5. 2018 13:30

Jeden z největších domácích festivalů generace Z stejně jako vloni míří po zastávce v Praze i do Brna. Moravská metropole přivítá největší domácí hvězdy, které společně utvoří bohatý program napříč jednotlivými odvětvími akce. Chybět nebude ani stálice v podobě gamingové části.

Reklama

Čtvrtý ročník festivalu Utubering odstartoval minulou sobotu v Praze, kde sklidil velký úspěch a je považován za nejlepší Utubering všech dob. Jeho pozice na domácí scéně bude ještě podpořena druhou zastávkou, a to v sobotu 5. května na výstavišti v Brně.

O gamingovou zónu se v Brně postará PLAYzone. Součástí této arény se stane stánek Samsungu, který na akci ukáže své mobilní vlajkové lodě Galaxy S9/S9+, nové modely tabletů nebo herní QLED monitory. Na místě bude i možnost potkat hráčské hvězdy z týmu eSuba.

Ten nejopravdovější gaming ale bude žít na stánku Nvidia GeForce. Expozice předního výrobce grafických karet se představí s nadupanými počítači a oblíbenými tituly PUBG, Fortnite a nejnovějším Final Fantasy, na místě bude také streamovat trio DeeThane, Herdyn a spajKK. Naopak pro příznivce konzolí zde bude stánek Xboxu. Ve 4K rozlišení bude možnost si na modelu One X zahrát pecky jako Sea of Thieves nebo Forza 7.

K vidění budou i sestavy HAL3000, na kterých si návštěvníci budou moci zahrát Kingdom Come: Deliverance. Pohodlí všem hráčům v této pak přinesou křesla SilentiumPC, herní periferie dodá značka CONNECT IT.

PLAYzone aréna zamíří i na Utubering v Brně
i Zdroj: PCTuning.cz

PLAYzone aréna zamíří i na Utubering v Brně
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama