bohemia-interactive-spojuje-sily-s-firmou-tencent
Novinka Bohemia Interactive spojuje síly s firmou Tencent

Bohemia Interactive spojuje síly s firmou Tencent

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 4. 2018 12:00

Studio Bohemia Interactive, vývojář a vydavatel celosvětově známých titulů jako DayZ a série Arma, oznamuje počátek partnerství se společností Tencent. Ta bude zodpovědná za vydání hry Ylands v Číně, kde by měla být dostupná ještě v průběhu tohoto roku.

Reklama

Titul Ylands byl před nedávnem vydán v programu Early Access na Steamu. Hra nabízí polygonální světy a plnou interaktivitu, díky níž mohou hráči objevovat, tvořit a vyrábět v takové míře, v jaké jim to dovoluje jejich představivost. Ylands navíc obsahují masivní, ale velmi jednoduše ovladatelný editor, v němž je možné vytvořit svou vlastní hru, případně stahovat výtvory ostatních tvůrců z početné komunity.

Bohemia Interactive spojuje síly s firmou Tencent
i Zdroj: PCTuning.cz

Marek Španěl, CEO studia Bohemia Interactive, vystoupil přímo na konferenci UP+ v Pekingu a vyjádřil své nadšení z možnosti přivést hru Ylands do Číny. Rovněž poodkryl inspirační zdroje, které vedly k jejímu vzniku: „Po celý svůj život jsem pracoval na seriózních vojenských simulátorech, ale když se narodilo mé páté dítě, řekl jsem si, že chci udělat něco úplně jiného. Měla to být hra, která podněcuje vaši kreativitu a sám jsem doufal, že by mohla růst spolu s mými dětmi. Ylands je právě takovou hrou a díky silnému partnerovi jako je Tencent jsme si zcela jistí, že potenciál této hry ještě zdaleka nebyl vytěžen.“

Čínská verze hry Ylands bude hratelná skrz platformu firmy Tencent, která se jmenuje WeGame. Bohemia Interactive navíc ve spojení s Tencentem plánuje vydat Ylands na několika platformách, včetně mobilních telefonů, v roce 2019.

Bohemia Interactive spojuje síly s firmou Tencent
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama