zacala-se-prodavat-ctecka-pocketbook-touch-hd-2-v-barve-ruby-red
Novinka Začala se prodávat čtečka PocketBook Touch HD 2 v barvě Ruby Red

Začala se prodávat čtečka PocketBook Touch HD 2 v barvě Ruby Red

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 4. 2018 17:30

Pro značku PocketBook se stalo dobrou tradicí, nabídnout zákazníkům své vlajkové modely v elegantní přitažlivé rubínové červené barvě. Nový PocketBook Touch HD 2 není výjimkou. Barevné provedení Ruby Red rozšiřuje vedle klasické tmavě hnědé barvy produktovou řadu.

Reklama

PocketBook Touch HD 2 Ruby Red nabízí stejně jako základní model SMARTlight, která zaručuje optimální rovnováhu světla pro bezproblémové čtení ve dne i v noci. Technologie SMARTlight umožňuje nastavit nejen jas, ale i teplotu barvy nasvícení displeje. V automatickém režimu byl pak měla uživateli nabídnout nejlepší volbu rovnováhy intenzity světla a teploty vzhledem k denní době a lidskému biorytmu.

Pro PocketBook Touch HD 2 byla zároveň uvolněna nejnovější softwarová aktualizace 5.17.1409, která umožní čtenářům vytvářet osobní profily a naplánovat tak intenzitu a teplotu nasvícení displeje pro libovolnou denní dobu v závislosti na osobních preferencích a dennímu plánu. Systém umožňuje vytvoření libovolného počtu takových uživatelských profilů.

Čtečka je vybavena infračervenou multisenzorovou dotykovou obrazovkou E Ink Carta s rozlišením HD (1072 × 1448 px) a 300 dpi, zaručující vysoký kontrast. Integrované audio funkce zase nabízejí možnost poslouchat audioknihy, nebo během čtení vychutnávat hudbu.

Začala se prodávat čtečka PocketBook Touch HD 2 v barvě Ruby Red
i Zdroj: PCTuning.cz

Čtečka je vybavena 8 GB vnitřní pamětí a slotem pro kartu microSD (až 32 GB) pro uložení digitální knihovny a kolekce audioknih. PocketBook Touch HD 2 Ruby Red podporuje 17 nejpoužívanějších formátů e-knih bez nutnosti konverze a 4 grafické formáty (JPEG, BMP, PNG, TIFF). Díky vestavěnému WiFi adaptéru a službám Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync a PocketBook Cloud se do zařízení snadno a rychle doručí elektronický obsah bez nutnosti připojení k počítači.

Doporučená maloobchodní cena PocketBook Touch HD 2 Ruby Red činí 3 899 korun včetně DPH.

Začala se prodávat čtečka PocketBook Touch HD 2 v barvě Ruby Red
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama