pridavny-modul-udela-z-motoroly-tiskarnu-polaroid
Novinka Přídavný modul udělá z Motoroly tiskárnu Polaroid

Přídavný modul udělá z Motoroly tiskárnu Polaroid

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 4. 2018 17:00 1

Proměňte svůj smartphone Motorola Moto Z během několika sekund v přenosnou tiskárnu fotografií a sdílejte nejzajímavější momenty vašeho života nejen na sociálních sítích. Postará se o to nový doplněk Moto Mod v podobě tiskárny Polaroid Insta-Share Printer.

Reklama

Nyní si můžete fotografie ze svého telefonu uchovat navždy. Tiskárna Insta-Share Printer dokáže přenést digitální fotky na papír během několika sekund. Stačí ji jen připnout k Moto Z, stisknutím tlačítka spustit fotoaparát a nechat ji přenést čerstvý snímek zpoza displeje přímo do vašich rukou.

Nemusíte se ale omezovat jen na fotografie, které jste právě pořídili telefonem. Polaroid Insta-Share Printer vám umožňuje vytisknout dokonce i snímky z Facebooku, Instagramu nebo Fotek Google. A to kdekoli a kdykoli. Svoji kreativitu můžete ostatním ukázat také úpravou snímků pomocí různých filtrů a rámečků. Pokud navíc využijete speciální fotopapír Polaroid Premium ZINK Zero-Ink, budete na počkání tisknout snímky o rozměrech 2 × 3 palce (5,08 × 7,62 cm) odolné proti rozmazání a se samolepící zadní stranou

Cena a dostupnost

Doplněk Polaroid Insta-Share je na českém trhu dostupný od 3 799 Kč.

Přídavný modul udělá z Motoroly tiskárnu Polaroid
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama