dvojice-sluchatek-trust-pro-poslech-hudby-a-volny-cas
Novinka Dvojice sluchátek Trust pro poslech hudby a volný čas

Dvojice sluchátek Trust pro poslech hudby a volný čas

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 4. 2018 15:30

Společnost Trust, výrobce širokého spektra příslušenství pro digitální zařízení, uvádí na trh stylová sluchátka Fyber a bezdrátová sluchátka Kodo.

Reklama

Trust Fyber jsou nabízena ve čtyřech barevných variantách – šedé, bílé, černo-oranžové a svítivě zelené. Lehká konstrukce o hmotnosti 143 gramů je vyhotovena z plastu, vnější oblast hlavového mostu a náušníků je pokryta džínovinou a styčné plochy pak koženkou. Náušníky je možné složit dovnitř, respektive nastavit jejich výšku v závislosti na preferencích uživatele.

Konektivitu zajišťuje 120 centrimetrů kabel zakončený standardním čtyřpinovým 3,5mm jack konektorem. Na kabelu je umístěno také ovládání nastavení příchozích hovorů či hudby, do kterého byl integrován mikrofon. Trust Fyber jsou dostupné za cenu 489 Kč s DPH.

 Dvojice sluchátek Trust pro poslech hudby a volný čas
i Zdroj: PCTuning.cz

Bezdrátový headset Kodo s velkými náušníky využívá technologie bluetooth pro přenos zvuku až do vzdálenosti 10 metrů a disponuje dobíjecí baterií s výdrží až 8 hodin přehrávání. Lze jej připojit také pomocí kabelu, který je součástí balení stejně jako micro USB dobíjecí kabel. Tři varianty sluchátek se liší jen barvou náušníků, dostupná jsou v černé, olivové a růžové barvě. Konstrukce umožňuje si sluchátka přizpůsobit jejich vytažením. Na levé mušli jsou umístěna multimediální tlačítka. Trust Kodo koupíte za 829 Kč s DPH.

 Dvojice sluchátek Trust pro poslech hudby a volný čas
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama