t-mobile-zacal-nabizet-pevny-internet-do-zasuvky
Novinka T-Mobile začal nabízet „Pevný internet do zásuvky“

T-Mobile začal nabízet „Pevný internet do zásuvky“

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 4. 2018 14:30 4

T-Mobile spustilpřed nedávnem novou službu pevného internetu s názvem „Pevný internet do zásuvky“. Jde o variantu tarifu „Pevný internet S“ s připojením přes LTE, při níž není zapotřebí odborná instalace zahrnující připevnění externího modemu na střechu či fasádu domu. V tomto případě se totiž využívá vnitřní modem, který stačí jen připojit do zásuvky. Služba je dostupná s jakýmkoliv modemem, pro její optimální fungování s ohledem na přenosovou rychlost a stabilitu připojení však operátor doporučuje jím otestované a parametrizované zařízení Huawei B525.

Reklama

Pevný internet do zásuvky nemá datový limit, poskytuje maximální rychlost 20 Mbit/s pro stahování a 5 Mbit/s pro odesílání a stojí 399 Kč měsíčně. Předpokladem jeho fungování je kvalitní vnitřní (indoor) pokrytí sítí LTE. Modem Huawei B525 umožňující připojení až 64 uživatelů/přístrojů si zákazníci u operátora mohou pořídit za 3 451 Kč, při dvouletém závazku pak za 2 301 Kč (a to i na splátky: 1 Kč + 23 x 100 Kč).

Pevný internet do zásuvky je – stejně jako ostatní tarify pevného internetu – vázán na jediné místo využívání, tedy na adresu instalace. Při zapojení modemu na jiném místě obdrží zákazník SMS notifikaci a přenosová rychlost klesne na 64 kbit/s, dokud není zařízení připojeno opět na adrese instalace.

Pevný internet do zásuvky lze rovněž využívat v rámci služby Magenta 1, čímž zákazníci získají nejen výhodnější cenu za měsíční paušál, ale rovněž prémiový antivirus Kaspersky v hodnotě 1 069 Kč na rok zdarma.

T-Mobile začal nabízet „Pevný internet do zásuvky“
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: T-Mobile TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama