pro-arma-3-vyslo-dlc-tanks-infografika-bohemia-interactive
Novinka Pro ARMA 3 vyšlo DLC Tanks + infografika Bohemia Interactive

Pro ARMA 3 vyšlo DLC Tanks + infografika Bohemia Interactive

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 4. 2018 18:00 2

Od středy je celosvětově dostupné DLC Tanks pro hru ARMA 3. Rozšíření nabídne velkou porci obsahu. Přinášíme vám krátký souhrn toho nejdůležitějšího.

Reklama

Klíčové prvky DLC Tanks pro hru ARMA 3

- tank T-140 Angara

- ozbrojené vozidlo AWC Nyx

- ozbrojené vozidlo Rhino MGS

- mini kampaň „Altis Requiem“ – vžijte se do role velitele bojových vozidel a zažijte boje v kampani z původní ARMA 3 kampaně „Východní vítr“ z perspektivy vojsk AAF

- Showcase Tank Destroyers – samostatný scénář, v němž si vyzkoušíte, jaké to je lovit tanky se sice silným, ale méně odolným strojem .

Ohlédnutí za rokem 2017, výhled pro rok 2018

Pro studio Bohemia Interactive byl rok 2017 mimořádně plodným. Napříč sedmi studii v celkem čtyřech zemích se pilně pracovalo na doposud neoznámých projektech, pokračovala podpora již vydaných her a dokončovaly se rozpracované tituly.

V přehledné infografice naleznete aktuální strukturu studia Bohemia Interactive – celkem 7 studií (z toho 4 v České republice) a velký rozptyl co se národnosti našich zaměstnanců týče. (větší verze obrázku je v příloze tohoto mailu).

Pro ARMA 3 vyšlo DLC Tanks + infografika Bohemia Interactive
i Zdroj: PCTuning.cz

Za klíčové cíle pro rok 2018 vývojáři považují dokončení DayZ a Ylands a pokročení s vývojem enginu Enfusion jako takového. „Velké plány jsou jedna věc, ale v přítomnosti se pochopitelně soustředíme na vývoj našich stávajících her – a na vydávání her nových. Některé nové tituly, které od Bohemia Interactive uvidíte v roce 2018, nebudou nutně využívat engine Enfusion. S našimi projekty se rádi pouštíme do kreativního rizika, učíme se z nich a rozšiřujeme naše už tak velmi široké portfolio. Aktuální rok by měl být pro Bohemia Interactive plný rizik. Ale jen s těmi nejlepšími výsledky“, řekl Jarek Kolář, šéf vývoje v Bohemia Interactive.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama