na-pulty-obchodu-miri-bezdratova-sluchatka-niceboy-hive-e2
Novinka Na pulty obchodů míří bezdrátová sluchátka Niceboy HIVE E2

Na pulty obchodů míří bezdrátová sluchátka Niceboy HIVE E2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 4. 2018 17:00 2

Značka Niceboy kromě svého hlavního sortimentu akčních kamer dále rozšiřuje i audio segment. Aktuálně představila nová Bluetooth sluchátka HIVE E2 vybavená technologií Bluetooth, která zajišťuje stabilní spojení do vzdálenosti až 10 metrů.

Reklama

Hlavními přednostmi má být slušná výdrž baterie a přijatelná cena. Bluetooth 4.2 se oproti předchozím verzím vyznačuje mnohem nižšími nároky na spotřebu baterie. To je pro sluchátka velmi vítanou vlastností. Dobíjení HIVE E2 probíhá prostřednictvím USB kabelu, který je součástí balení. Vestavěná baterie má zajistit až 8 hodin přehrávání.

Sluchátka v sobě mají dále zabudovaný mikrofon k hands-free vyřizování telefonních hovorů. Nabízí též možnost multipoint spárování se dvěma zařízeními, takže můžete například využívat telefonní funkce u jednoho zařízení a s druhým zařízením poslouchat hudbu.

Na pulty obchodů míří bezdrátová sluchátka Niceboy HIVE E2
i Zdroj: PCTuning.cz

Součástí balení jsou nástavce a polštářky, které slouží k přizpůsobení sluchátek sobě na míru. Ty oceníte především, jestli nosíte sluchátka v uších celý den. Uživatelsky příjemná je i možnost upravení délky kabelu pomocí praktického rychloupínače. Niceboy HIVE E2 jsou také vybaveny magnetickými koncovkami sluchátek, kterými sluchátka k sobě snadno sepnete a můžete nosit bezpečně na krku i v okamžiku, kdy zrovna hudbu neposloucháte. Užitečné je i ovládání přímo na sluchátkách, pomocí kterého můžete přecházet mezi skladbami, měnit hlasitost nebo vyřizovat telefonní hovory.

Niceboy HIVE E2 koupíte u všech velkých prodejců za 1 190 Kč. Na výběr jsou sluchátka v černém, červeném, zeleném a modrém barevném provedení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama