turris-mox-na-indiegogo-jiz-vybral-100-tisic-dolaru
Novinka Turris MOX na Indiegogo již vybral 100 tisíc dolarů

Turris MOX na Indiegogo již vybral 100 tisíc dolarů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 4. 2018 19:30

Nová Indiegogo kampaň CZ.NIC již získala více než 100 000 dolarů na výrobu modulárního síťového zařízení Turris MOX. České sdružení navíc pokročilo ve vývoji nových modulů a představilo průchozí osmiportový switch, díky kterému uspokojí Turris MOX i náročné uživatele. Největšímu zájmu se zatím těší varianta MOX Classic nabízející funkce plně vybaveného routeru. Projekt aktuálně získal certifikaci Arrow, ta potvrzuje realizovatelnost technického návrhu.

Reklama

„Ze zájmu o Turris MOX máme radost a velmi si vážíme i zpětné vazby, kterou dostáváme.“ řekl Ondřej Filip, výkonný ředitel sdružení CZ.NIC. „Na žádost řady našich fanoušků jsme do nabídky na Indiegogo nyní přidali nový modul s osmi ethernetovými porty.“

Prototyp modulárního zařízení Turris MOX bude představen široké veřejnosti poprvé v rámci komunitního setkání Večer s Turrisem. Tato akce se uskuteční ve čtvrtek 19. dubna od 18 hodin na FIT ČVUT v pražských Dejvicích. Projekt Turris MOX přijdou osobně představit výkonný ředitele sdružení CZ.NIC Ondřej Filip a vedoucí projektu Turris Patrick Zandl. Registrační formulář pro akci Večer s Turrisem se nachází na stránkách projektu.

Kompletní specifikaci a možnosti Turris MOX najdete v našem staršík článku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama