nova-sportovni-sluchatka-pioneer-v-prodeji
Novinka Nová sportovní sluchátka Pioneer v prodeji

Nová sportovní sluchátka Pioneer v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 4. 2018 07:30

Pioneer představuje nová sportovní sluchátka SE-E5T a SE-E7BT. První z nich představují tradiční kabelovou variantu a druhé komunikují s telefonem či přehrávačem hudby bezdrátově s tím, že vestavěná baterie je zásobuje energií až na 7,5 hodiny použití. Samozřejmostí u obou modelů je vestavěný mikrofon a funkce handsfree pro telefonování.

Reklama

Pevné uchycení sluchátek v uších lze zajistit hned dvěma způsoby a na uživateli závisí, který z nich mu bude příjemnější. Součástí balení je sada držáků a ušních háčků Ear Hooks a Ear Fins. Ear Hoks obemknou uši a zachytí se kolem nich zjednodušeně řečeno jako velké sponky a umožňují polohování koncovky „špuntu“ podle individuální potřeby. Ear Hooks představují silikonové koncovky, které se pohodlně a přitom bezpečně zaklesnou v uších. A co je důležité, sluchátkům nevadí déšť ani agresivní pot. Splňují specifikaci odolnosti IPX4 a nemusíte se je bát používat v jakýchkoli podmínkách.

Pioneer SE-E5T a SE-E7BT mají 9mm reproduktory s udávaným frekvenčním rozsahem 5 Hz až 22 kHz. Bezdrátová varianta navíc využívá kodek aptX. Nová sluchátka jsou k dispozici ve třech barevných provedeních – černé, červeno-černé a žluto-černé.

Kabelová varianta je k dostání za doporučenou koncovou cenu 790 Kč a bezdrátové provedení stojí 2 190 Kč.

Nová sportovní sluchátka Pioneer v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama