huawei-spustil-predobjednavky-superphonu-p20-pro
Novinka Huawei spustil předobjednávky superphonu P20 Pro

Huawei spustil předobjednávky superphonu P20 Pro

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 4. 2018 17:30

Společnost Huawei zahájila předobjednávky vrcholného modelu P20 Pro, který byl minulý týden představen v Paříži. Smartphone bude dostupný u vybraných partnerů, a to v černé nebo temně modré variantě a také v exkluzivním provedení Purple (Twilight) za 21 999 korun.

Reklama

Předobjednávky s bonusem v podobě fitness náramku Huawei Band 2 Pro Black v hodnotě 1 999 Kč potrvají do 15. dubna, začátek standardního prodeje byl stanoven na 16. dubna.

Huawei P20 Pro je prémiový telefon s vykrojeným displejem (tzv. notch), výkonným továrním procesorem HiSillicon Kirin 970 a rovnou třemi hlavními objektivy na zadní straně. Dva jsou vedle sebe a jeden samostatně. Odshora to je barevný širokoúhlý snímač, barevný teleobjektiv a pod nimi dlí monochromatický snímač. K dokonalým fotkám také napomáhá vyspělá umělá inteligence. Selfíčková kamerka s řadou softwarových vychytávek pak dostala čip s 24 Mpx.

Do P20 Pro se vešla baterie s kapacitou 4 000 mAh, přičemž přes USB-C konektor je podporováno rychlonabíjení Super Charge. Telefon je také vodě a prachu odolný – splňuje odolnost IP67, což znamená, že je útěsněný proti vniknutí prachu a chráněn proti ponoření do vody (na 30 minut do hloubky jednoho metru).

Huawei spustil předobjednávky superphonu P20 Pro
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama