sazkamobil-od-dubna-navysuje-nabidku-mobilnich-dat
Novinka SAZKAmobil od dubna navyšuje nabídku mobilních dat

SAZKAmobil od dubna navyšuje nabídku mobilních dat

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 4. 2018 15:00 2

SAZKAmobil přichází se zásadními změnami ve své nabídce tarifů a služeb. Od dubna se mohou zákaznici těšit na kompletní obměnu datových balíčků, díky které klienti získají více dat za nižší cenu. Současně operátor zdvojnásobuje oblíbené odměny za dobití a spouští zcela nový tarif.

Reklama

Nové datové balíčky

Zásadní obměnou prošla nabídka datových balíčku. „Dosud si mohli naši zákazníci jednorázově koupit maximálně 2 GB dat za 390 Kč. Za stejnou částku nyní nabízíme 5 GB dat a pro zvlášť náročné klienty s velkou spotřebou internetových dat nabízíme balíček s 10 GB.,“ popisuje změny Jan Schmiedhammer, ředitel mobilního operátora SAZKAmobil a Finančních služeb Sazky. Datové připojení SAZKAmobilu přitom běží na technologii LTE. Další příjemnou informací je, že po vyčerpání dat se připojení k internetu nepřeruší, tak jako u jiných operátorů, ale uživatelé mohou surfovat dále sníženou rychlostí.

SAZKAmobil od dubna navyšuje nabídku mobilních dat
i Zdroj: PCTuning.cz

SAZKAmobil od dubna navyšuje nabídku mobilních dat
i Zdroj: PCTuning.cz

Větší odměny za dobití

Ke dvojnásobnému vylepšení dochází i u odměn za dobití, konkrétně při volbě Internet zdarma respektive Kredit navíc (viz tabulka). Podmínkou pro získání těchto benefitů zůstává dobití sim karty částkou minimálně 300 Kč a registrací v SAZKA Klubu.

Nový Šťastný tarif za 407 Kč

Nastavený trend SAZKAmobilu s navyšováním mobilních dat dokonale podtrhuje nová propozice – Šťastný tarif 407, který má už ve svém základu spotřebu dat ve výši 5 GB. U varianty za 397 Kč budou mít zákazníci k dispozici 1 GB dat namísto současných 500 MB.

Zdroj: SazkaMobil

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama