a-dalsi-nova-kryptomena-bibcoin-od-cleverance
Novinka A další nová kryptoměna. Bibcoin od Cleverance!

A další nová kryptoměna. Bibcoin od Cleverance!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 4. 2018 11:30 6

Technologická firma Cleverlance začala od od dnešního dne emitovat vlastní kryptoměnu. Autorem myšlenky byl ředitel firmy Jiří Bíba. Nová virtuální měna, která by měla stabilizovat turbulentní poměry na světovém trhu kryptoměn ponese název po svém autorovi: Bibcoin.

Reklama

Cleverlance se rozhodla k zásadnímu kroku a vstoupila na trh s novou kryptoměnou. Po nedávném prudkém růstu cen Bitcoinu i Etherea se obě kryptoměny výrazně propadly a způsobily tak paniku na světových trzích. Cleverlance zareagovala vydáním vlastní měny, která neodvíjí algoritmus výpočtu své hodnoty od dosud používaných veličin.

Ředitel Cleverlance Jiří Bíba k odvážnému kroku říká: „Při úvahách o vlastní měně jsme v Cleverlance vycházeli zejména ze základního požadavku extrémní stability a důvěryhodnosti měny. Proto Bibcoin staví svou hodnotu na pracovním výkonu lidí v Cleverlance. Ten se totiž ukázal stabilnější, než agregované výpočty světových počítačů, na kterých běží dolování Bitcoinu.“

A další nová kryptoměna. Bibcoin od Cleverance!
i Zdroj: PCTuning.cz

Cleverlance vyvinula pojistný mechanismus, který bude do budoucna zaručovat deflační vývoj hodnoty Bibcoinu a udržovat stálý růst jeho hodnoty. Kryptoměna je totiž kryta pracovní morálkou lidí v Cleverlance a od 1. dubna se budou v rámci motivačního programu vyplácet všechny mzdy ve firmě pouze v této měně. Zaměstnanci tak svou pílí budou sami určovat kupní sílu Bibcoinu.

Zdroj: Cleverance TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama