cesky-server-uloz-to-predstavuje-postele-s-datovym-ulozistem
Novinka Český server Ulož.to představuje postele s datovým úložištěm

Český server Ulož.to představuje postele s datovým úložištěm

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 4. 2018 11:00 2

Společnost Uloz.to cloud a.s., provozovatel největšího českého serveru pro sdílení souborů na internetu, přichází na trh se zcela novou řadou produktů. Pod názvem Ulož.se představuje designovou řadu postelí s vestavěnou obrazovkou, reprosoustavou a datovým úložištěm.

Reklama

„V posteli trávíme až třetinu svého života a je proto velmi důležité, aby splňovala veškeré naše potřeby. V tomto ohledu bylo na trhu doposud stále volné místo, které chceme novou produktovou řadou postelí zaplnit,“ říká Pavel Ležák, tiskový mluvčí značky Ulož.se.

V postelích navržených IT specialisty značky Ulož.to naleznete vestavěné LCD obrazovky různých velikostí, které jsou situovány v nohách postele. Samozřejmostí jsou také vysoce kvalitní reproduktory. Každá z postelí disponuje chytrým datovým úložištěm (NAS) zabudovaným v posteli. K dispozici jsou varianty s datovým úložištěm o velikostech 5 TB, 10 TB a 30 TB. Na stranách postele se nacházejí napájecí zásuvky, USB porty 3.0/USB-C, audio 3,5 mm jack a vysouvatelné stojany na notebook.

Jako bonus k posteli získá každý kupující i neomezený VIP přístup na Ulož.to po dobu dvou let! Více informací (včetně produktové specifikace a ceníku) na www.uloz.se.

Český server Ulož.to představuje postele s datovým úložištěm
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Uloz.to TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama