huawei-prida-k-telefonu-p20-pro-chytry-naramek-zdarma
Novinka Huawei přidá k telefonu P20 Pro chytrý náramek zdarma

Huawei přidá k telefonu P20 Pro chytrý náramek zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 3. 2018 21:30

Huawei si pro své zákazníky připravil další výhodnou nabídku. Pokud si u vybraných partnerů zakoupí špičkový smartphone P20 Pro, získají k němu zdarma chytrý náramek Band 2 Pro v hodnotě 1 999 Kč. Akce platí do 15. dubna.

Reklama

Huawei Band 2 Pro se kromě dlouhé výdrže chlubí zvýšenou odolností (lze s ním plavat a jinak sportovat), senzorem tepové frekvence nebo integrovanou GPS. Díky bezdrátovému propojení je možné pohodlně sledovat notifikace z telefonu, jako volání a zprávy. Fitness náramek je možné spárovat se zařízeními s operačním systémem Android 4.4 a novějším či s iOS 8.0 a novějším. Výdrž Band 2 Pro dosahuje až 21 dní.

Huawei P20 Pro je vrcholný telefon s vykrojeným displejem (tzv. notch), výkonným továrním procesorem HiSillicon Kirin 970 a rovnou třemi hlavními objektivy na zadní straně. Dva jsou vedle sebe a jeden samostatně. Odshora to je barevný širokoúhlý snímač, barevný teleobjektiv a pod nimi dlí monochromatický snímač. P20 Pro má vzadu dohromady 68 megapixelů.  Selfíčková kamerka pak dostala čip s 24 Mpx.

Huawei přidá k telefonu P20 Pro chytrý náramek zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Do P20 Pro se vešla baterie s kapacitou 4 000 mAh, přičemž podporováno je rychlonabíjení Super Charge. Telefon je také vodě a prachu odolný - splňuje odolnost IP67, což znamená, že je útěsněný proti vniknutí prachu a chráněn proti ponoření do vody (na 30 minut do hloubky jednoho metru.

Huawei P20 Pro se v ČR bude prodávat v atraktivním zeleno-modrém-fialovém twilight provedení (oficiálně je to barva Purple), modrém a černém.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama