k-xperii-xz2-t-mobile-prida-spickova-bezdratova-sluchatka
Novinka K Xperii XZ2 T-Mobile přidá špičková bezdrátová sluchátka

K Xperii XZ2 T-Mobile přidá špičková bezdrátová sluchátka

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 3. 2018 18:00

Do čtvrtka 5. dubna je možné u operátora T-Mobile získat nový telefon Sony Xperia XZ2 v předprodeji a navíc včetně dárku v podobě sluchátek WH-1000XM2 v hodnotě 9 999 Kč. Předobjednávky je možné učinit na e-shopu, smartphony budou k zákazníkům distribuovány od pátku 6. dubna.

Reklama

Sony XZ2 představilo v únoru na barcelonském veletrhu MWC. Telefon dostal IPS panel s úhlopříčkou 5,7 palce a Full HD+ rozlišením, který krom toho nabídne i široké pozorovací úhly a výborné barevné podání.  Záda nového modelu jsou vyrobena z tvrzeného skla. Pod čočkou jednoduchého devatenáctimegapixelového foťáku se světelností f/2,0 najdeme čtečku otisků prstů, která se tam přesunula z bočního vypínacího tlačítka. Po stránce výkonu je XZ2 bez kompromisů. Má špičkový procesor Qualcomm Snapdragon 845, který doplňují 4 GB RAM a vnitřní paměť 64 GB. 

K Xperii XZ2 T-Mobile přidá špičková bezdrátová sluchátka
i Zdroj: PCTuning.cz

Nová Xperie je odolná vůči vodě a prachu, což zaručuje podpora normy IP68. Zaujmout se však snaží také zvláštní funkcí, kterou jsou dynamické vibrace při přehrávání videa nebo hudby. Ty mají uživatele lépe vtáhnout do děje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama