vysel-nejvetsi-update-v-historii-hry-world-of-tanks
Novinka Vyšel největší update v historii hry World of Tanks

Vyšel největší update v historii hry World of Tanks

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 3. 2018 09:30 8

Dlouho se o verzi 1.0 mluvilo, psalo i spekulovalo. Nyní ten okamžik nastal. World of Tanks dostává nejdůležitější, největší a nejzásadnější update ve své dosavadní historii. Nejnovější aktualizace přináší přepracované mapy – nyní jich je 29, předělaná bojiště, nový soundtrack a engine Core, pod nímž hra na PC běží.

Reklama

Update 1.0 je jednoznačně největším krokem ve vývoji hry a je proto důvod pořádně oslavovat. Současně s vydáním nového rozšíření tak vývojáři zahajují dvoutýdenní oslavu nazvanou Grand Extravaganza. Od 23. března do 6. dubna díky tomu mohou hráči získat mnohem více herních bonusů a stejně tak i ceny od společnosti Intel.

Společně s větší vizuální věrností, aktualizace 1.0 přidává zbrusu nový hudební doprovod. Každá lokace ve hře dostává svoje vlastní téma, které rezonuje s jeho nastavením a vytváří tak jedinečnou atmosféru pro každé bojiště. Oficiální soundtrack bude k dispozici zdarma na všech hudebních platformách.

„Aktualizace 1.0 zlepšuje základní technologii hry a zavádí in-house vyvinutý Core engine,“ řekl Miloš Jeřábek, vývojový ředitel PC World of Tanks. „Díky tomu jsme nyní schopni zdokonalit nejen celou hru, ale také zajistit, aby World of Tanks byla v nadcházejících letech stále zábavnou a dokonalou hrou.“

„Společnost Intel se zavázala řídit technické inovace v herním byznysu,“ říká Michelle Chuaprasert, ředitelka programů a iniciativ pro vztahy s vývojáři společnosti Intel Corporation. „Vylepšení, které společnost Wargaming v novém rozšíření World of Tanks představila, představují zcela novou generaci herních zážitků na PC.“

Vyšel největší update v historii hry World of Tanks
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama