wargaming-vydava-aplikaci-the-world-of-tanks-ar-experience
Novinka Wargaming vydává aplikaci The World of Tanks AR Experience

Wargaming vydává aplikaci The World of Tanks AR Experience

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 3. 2018 14:30 4

World of Tanks již brzy vstoupí do zbrusu nové éry. Update 1.0 přinese mnoho nového i dlouho očekávané změny v grafice a hudbě. Při této příležitosti Wargaming vydal aplikaci nazvanou The World of Tanks AR Experience pro zařízení s iOS a Androidem.

Reklama

Na vzniku této aplikace Wargaming spolupracoval přímo se společností Google. Novinka je postavena na platformě ARCore, která je určena pro vývojáře, kteří pracují na tzv. rozšířené (augmentované) realitě. Dosah této funkce je nyní vice než 100 milionů mobilních zařízení.

The World of Tanks AR Experience umožňuje uživatelům vidět tankovou bitvu, která kolem nich zuří a to v podstatě kdekoliv, od těch gigantických až po stolní rozměry. Augmentovaný tank lze také rozebrat a podívat se do jeho útrob. To je věc, která je jinak běžnému smrtelníkovi zcela odepřena. Uživatel má tak jedinečnou šanci dozvědět se o těchto strojích něco víc a být takzvaně přímo u toho.

„Jsme nadšeni, že jsme mohli spolupracovat s Googlem na této unikátní AR aplikaci a nabídnout ji miliónům uživatelům na celém světě,“ vysvětluje Matt Daly ze speciálních projektů Wargamingu. „S aktuální updatem chceme hráčům ukázat skutečné tanky v bitvách a nabídnout jim realistický zážitek.“ Aplikace je k dostání zdarma na Google Play a App Store.

World of Tanks AR Experience je podporováno zařízeními jako Google Pixel, Samsung Galaxy Note8/S8+/S8/S7/S7 edge, Asus Zenfone AR, LG V30/V30+ a OnePlus 5. Současně podporuje i následující iOS zařízení: iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6x Plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8plus, iPhone, iPad pro, a iPad 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama