pocitacova-skrin-genesis-irid-300-v-prodeji
Novinka Počítačová skříň Genesis Irid 300 v prodeji

Počítačová skříň Genesis Irid 300 v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 3. 2018 14:00

Genesis Irid 300 v sobě spojuje několik klíčových vlastností, jako jsou: prostorný interiér, slušné zpracování, funkčnost a zajímavý vzhled, který je zvýrazněn LED podsvícením. Skříň je dodávána ve třech barevných variantách se čtyřmi 120mm ventilátory s podsvícením v červené, modré nebo zelené barvě.

Reklama

Genesis Irid 300 rozsvěcují čtyři ventilátory, každý z nich přitom obsahuje podsvícení s 33 LED. Uživatel si také může nainstalovat tři dodatečné ventilátory v horní části skříně a ještě více zefektivnit chlazení. V skříni se najde místo i pro vodní chlazení.

Přední panel a bočnice jsou vyrobeny z odolného tvrzeného skla. Uživatel zde najde i prvek z kartáčovaného hliníku, ve kterém se nacházejí tři USB porty a dva audio jack porty pro sluchátka a mikrofon. Interiér skříně umožňuje instalaci grafické karty o délce až 415 mm nebo chlazení procesoru s výškou do 163 mm.

 Počítačová skříň Genesis Irid 300 v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Speciální kanály za základní deskou mají usnadnit vedení kabeláže a pomoct udržet pořádek ve spleti velkého množství kabelů. K tomu Irid 300 obsahuje spodní tunel určený pro instalaci napájecího zdroje a tří 3,5" disků, který zároveň odděluje zdroj od hlavní komory a zabraňuje tak proudění horkého vzduchu k ostatním důležitým prvkům hardwaru. Ochranu před prachem pak poskytují dva prachové filtry s magnetickým připevněním, které se dají jednoduše odstranit a vyčistit.

 Počítačová skříň Genesis Irid 300 v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Po pravé straně předního panelu je umístěn regulátor otáček ventilátorů, který umožňuje nastavení otáček ve třech režimech: 0 %, 50 % a 100 %. Uživatel si může vybrat mezi efektivním odvodem tepla při maximální zátěži, nebo tichým chodem ventilátorů při menší zátěži.

Dostupnost a cena

PC skříň Genesis Irid 300 je dostupná pza doporučenou koncovou cenu 1 314 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama