far-cry-5-nabidne-pokrocily-editor-map
Novinka Far Cry 5 nabídne pokročilý editor map

Far Cry 5 nabídne pokročilý editor map

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 3. 2018 13:00

Do vydání Far Cry 5 zbývá už jen několik týdnů, vývojáři ze studia Ubisoft nám tak svou hru připomínají dalším trailerem. Nové video se zaměřuje na platformu Arcade pro tvoření map a chystaná placená DLC.

Reklama

Ve Far Cry Arcade si budete moci vytvořit vlastní mapu, a to pro jednoho hráče, kooperaci i PvP, takže nebudete omezení pouze na základní kampaň, která vás jistě dříve či později omrzí. K dispozici má zpočátku být přes 9 000 objektů z Far Cry 5, Far Cry 4, Far Cry Primal, Assassin’s Creed IV: Black Flag, Assassin’s Creed Unity a Watch Dogs.

Nový obsah do Arcade však přidá i Season Pass, který obsáhne tři hlavní DLC balíčky. V Hours of Darkness zavítáte do Vietnamu, kde se postavíte vietcongu, Dead Living Zombies nabídne pořádnou akci s nemrtvými a v Lost on Mars se vydáte do vesmíru.

Pátý díl Far Cry vás zavede do amerického státu Montana a jeho fiktivní oblasti Hope County. V kdysi klidném a svobodném regionu se postavíte tamní skupince fanatiků soudného dne, vedené charismatickým prorokem. Čeká vás obrovská otevřená krajina, kde budete rekrutovat povstalce, lovit zvířata a prohánět se ve všech vozidlech, co vám přijdou pod ruku.

Hra samotná vychází 27. března na počítače s Windows, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama