extremni-hrani-na-tankodromu-v-milovicich-suzoval-mraz
Novinka Extrémní hraní na tankodromu v Milovicích sužoval mráz

Extrémní hraní na tankodromu v Milovicích sužoval mráz

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 3. 2018 09:45

Brutálně mrazivý a hodně vyčerpávající. Právě takový byl v pořadí už 7. díl herní série ROG Extreme Gaming, který se tentokrát odehrál v třeskutých mrazech milovického tankodromu na korbě vojenské Tatry 813.  Bitvě mezi herními týmy „Xnapy“ a „Freeze“ ve hře League of Legends dominovala družina Petra „Xnapyho“ Jiráka, která suverénně ovládla duel výsledkem 3:0.

Reklama

Série ROG Extreme Gaming už zažila leccos. Ale hraní při teplotách, které klesaly pod -10 °C, na korbě po tankodromu jedoucího vojenského náklaďáku, v ostrém větru a všudypřítomném prachu? To tu ještě nebylo. „Během kariéry už jsem hrál na spoustě míst a v různých podmínkách. Zkušenost z Milovic ale byla zatím tou nejzajímavější výzvou, kterou jsem podstoupil,“ přiznal otevřeně lídr poražených Aleš „Freeze“ Kněžínek, vůbec první český profesionální hráč League of Legends.

Bitvu o odměnu pro vítěze ve výši 30 tisíc korun (poražení brali polovinu) ovlivnilo mrazivé počasí v kombinaci s větrem a prachem. Když se právě nehrálo, utíkali hráči za vydatného klení do vytápěné haly, kde pomalu rozmrzali. S každým dalším odehraným kolem se jejich ochota vylézt zpět na korbu vojenské Tatry 813 a usednout za notebooky limitně blížila nule.

Herní bitva dvou čtyřčlenných týmů, doplněných na jedné straně youtuberem VladaVideos a na straně druhé streamerem Bladem, se odehrála na noteboocích Asus ROG G752. Extrémním testem odolnosti prošla i sluchátka ROG Strix Fusion 500, myši ROG Gladius II Origin a podložky Strix Edge.

„Všechno muselo být pevně uchyceno ke stolům, vyjmuli jsme z notebooků pevné disky a vše běželo jen na SSD. Tatrovka byla během hraní stále v pohybu, zdolávala překážky a na korbě to docela drncalo,“ podotkl zástupce firmy Asus a jeden z organizátorů Stanislav Tošner, podle kterého bylo extrémně vyřešeno i zapojení routerů, které tvořily pokrytí bezdrátovým internetovým signálem. „Jeden byl nainstalován ve voze, druhý na stromě. A fungovalo to,“ dodal Tošner.

Extrémní hraní na tankodromu v Milovicích sužoval mráz
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama