cooler-master-zahajil-prodej-novych-skrini-rady-masterbox-q300
Novinka Cooler Master zahájil prodej nových skříní řady MasterBox Q300

Cooler Master zahájil prodej nových skříní řady MasterBox Q300

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 3. 2018 09:30

Cooler Master uvádí na trh novou řadu MasterBox Q300. Mezi hlavní rysy dvou nových počítačových skříní patří velikost a modularita.

Reklama

Ačkoli jsou obě koncipovány pro mATX základní desky, mají nabízet dostatkem prostoru pro standardní zdroj a 240mm přední chladič. MasterBox Q300P, resp. MasterBox Q300L, tak umožňují vytvoření malé, přenosné herní sestavy s dostatečným výkonem.

Jednou z hlavních částí série Q je multimediální ovládací I/O panel. Ten lze umístit celkem do šesti různých pozic, resp. na přední, vrchní a spodní kraj po obou bocích, a díky tomu získat lepší přístup v závislosti na její poloze doma či v kanceláři. I přes mATX určení poskytuje řada Q300 dostatek prostoru pro ATX zdroj a 28 mm místa za základní deskou pro snadnou organizaci kabelů jdoucích ze zdroje.

Cooler Master MasterBox Q300L

Charakteristickou vlastností modelu jsou vzorované prachové filtry v přední části a nahoře. Tyto filtry jsou magnetické a lze je tak snadno odejmout pro čištění. Uživatelský komfort a variabilitu reprezentuje možnost situování do horizontální i vertikální polohy.

Cooler Master MasterBox Q300L se prodává za doporučenou koncovou cenu 1 090 Kč s DPH.

Cooler Master zahájil prodej nových skříní řady MasterBox Q300
i Zdroj: PCTuning.cz

Cooler Master MasterBox Q300P

Výrazným bodem skříně jsou čtyři odnímatelná madla v každém rohu usnadňující transport a zatmavené přední a vrchní panely. MasterBox Q300P nabízí dva předinstalované 120mm ventilátory s RGB LED podsvícením, které jsou doplněny o RGB podsvícení rohového panelu. Součástí dodávaného příslušenství je jeden RGB ovladač.

Cooler Master MasterBox Q300P je v prodeji za 1 990 Kč s DPH.

Cooler Master zahájil prodej nových skříní řady MasterBox Q300
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama