vyzkousejte-novy-engine-core-ve-world-of-tanks
Novinka Vyzkoušejte nový engine Core ve World of Tanks

Vyzkoušejte nový engine Core ve World of Tanks

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 3. 2018 17:00

S blížícím se vydáním zásadního vylepšení World of Tanks jednoduše nazvaném 1.0 si hráči konečně mohou vyzkoušet, jak to celé funguje a hlavně, jak hra nyní pod novým engine nazvaným Core vypadá.

Reklama

Nový grafický engine Core bude pohánět až nadcházející update 1.0 pro World of Tanks, ale hráči prahnoucí po vyzkoušení si tohoto vylepšení, mohou získat představu díky benchmarku nazvaném jednoduše enCore demo. Ten je již ke stažení na těchto stránkách.

Jedná se o samostatně fungující program, který hráčům představí nejen blížící se změny a vylepšení, ale také jim ukáže, jak si stojí její počítač v rámci nadcházejících změn. EnCore je určený především fanouškům hry a technickým nadšencům. Na druhou stranu už nyní ukáže, v čem bude vylepšení s číslem 1.0 lepší a proč je z našeho pohledu tak zásadní.

Jediné, co musíte udělat, je vybrat si ze tří předvoleb, nastavit si správně rozlišení a anti-aliasing, nakonec jen spustíte test a za chvíli spatříte zobrazení aktualizace 1.0, s upozorněními na nejzásadnější změny. Po skončení testu hráči obdrží výsledky pro svůj počítač s nízkým, středním, nebo vysokým výkonem.

Nový grafický engine Core byl vyvíjen více než 4 roky a vznikal takzvaně in-house. Aktualizace 1.0 zobrazí přepínač ve World of Tanks k tomuto novému enginu a hráč se pak následně ponoří do zcela modernizované verze hry. Core představuje pro hru zbrusu novou éru s pokročilými efekty světel, stínování a mnoha dalšími vylepšeními.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama