do-prodeje-vstupuji-sluchatka-evolveo-sportlife-mg8
Novinka Do prodeje vstupují sluchátka EVOLVEO SportLife MG8

Do prodeje vstupují sluchátka EVOLVEO SportLife MG8

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 3. 2018 13:00

Novinka v produktové řadě bezdrátových sluchátek SportLife nese označení MG8 a vyznačuje se především kovovým provedením a odolností proti stříkající vodě a potu, takže ji mohou uživatelé bez obav používat i při sportovních aktivitách.

Reklama

Design sluchátek kombinuje stříbrné kovové části s matně černými prvky. Vestavěný magnet umožňuje sluchátka prakticky spojit dohromady v době, kdy se nepoužívají. Ty pak připomínají malý kovový šperk.

SportLife MG8 mají neodymové HD stereo reproduktory s podporou X-Boost Bass Sound a podobně jako již dříve představené modely QH4 a QH5 také praktickou stabilizační vzpěrku, u které výrobce zdůrazňuje, že zajistí pohodlné a jisté nošení sluchátek především při sportovních aktivitách a pohybu vůbec.

Do prodeje vstupují sluchátka EVOLVEO SportLife MG8
i Zdroj: PCTuning.cz

Sluchátka se párují s mobilním telefonem a dalšími zařízeními s technologií Bluetooth pod systémy Android, Windows a iOS. Mají dosah až deset metrů a na jedno nabití vydrží přehrávat hudební soubory (podporovány jsou profily A2DP, HFP, HSP, AVRCP a SPP) po dobu až pěti hodin. Kromě toho také disponují integrovaným mikrofonem s redukcí šumu a ovládacím panelem pro telefonické hovory a ovládání hlasitosti. 

EVOLVEO SportLife MG8 jsou dostupná za cenu je 799 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama