mapy-cz-prinasi-3d-zobrazeni-do-dalsich-ceskych-mest
Novinka Mapy.cz přináší 3D zobrazení do dalších českých měst

Mapy.cz přináší 3D zobrazení do dalších českých měst

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 2. 2018 11:00

Aplikace Mapy.cz, kterou prostřednictvím webových stránek nebo mobilního telefonu využije denně přes milion lidí, zpřístupnila dalších 24 měst ve vylepšeném 3D zobrazení. Trojrozměrný model měst lze natočit ze všech stran, naklonit nebo si přizpůsobit jeho výšku, ze které je možné se na město dívat.

Reklama

Kromě map celého světa s automatickým plánovačem výletů, panoramatickými snímky ulic, mobilní i desktopovou aplikací, které jsou dostupné i bez připojení k internetu, tak aplikace představuje ještě kvalitnější trojrozměrné pohledy měst napříč celou republikou.

Vylepšeným 3D pohledem si lidé mohou prohlédnout i Jindřichův Hradec, Kolín, Mladou Boleslav, Studénku, Turnov, Varnsdorf, Veselí nad Moravou, Vysoké Mýto, Olomouc, Bruntál, Českou Lípa, Českou Třebovou, Havlíčkův Brod, Jablonec nad Nisou, Jeseník, Kadaň, Kyjov, Lanškroun, Pelhřimov, Rumburk, Rýmařov, Třebíč, Valašské Meziříčí a Velké Meziříčí.

„Na tvorbě 3D map spolupracujeme se společností Melown Technologies, která má na starosti zpracování a zobrazení snímků. Jsem rád, že cestovatelům můžeme nabídnout ještě kvalitnější 3D pohledy, které jim umožní lepší představu o konkrétním hledaném místě,“ upřesnil Jakub Faifer, produktový manažer služby Mapy.cz.

Mapy.cz přináší 3D zobrazení do dalších českých měst
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Mapy.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama