netgear-predstavil-nove-petirychlostni-prepinace
Novinka NETGEAR představil nové pětirychlostní přepínače

NETGEAR představil nové pětirychlostní přepínače

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 2. 2018 13:00

NETGEAR rozšiřuje své portfolio pětirychlostních firemních přepínačů o 12portové a 24portové modely s doživotní zárukou. Novinky XS512EM a XS724EM mají nabídnout cenově dostupné přepínací řešení s pokročilým monitoringem sítě a rychlostí připojení až 10 Gb/s.

Reklama

Nové modely firemních přepínačů řady Smart Managed Plus jsou vybaveny dvanácti (XS512EM), resp. dvaceti čtyřmi (XS724EM) pětirychlostními ethernetovými porty a dvěma sdílenými 10G SFP+ porty, jenž oproti klasickým multi-gigabitovým přepínačům umožňují přenášet data rychlostí 100 Mb/s, resp. 1, 2,5, 5 a 10 Gb/s. Skutečná rychlost přenosu dat se přitom automaticky přizpůsobuje potřebě připojeného zařízení. Nižší provozní náklady zajišťuje kompatibilita portů s běžným kabelovým ethernetovým připojením Cat5E.

Přepínače XS512EM a XS724EM lze spravovat, konfigurovat a optimalizovat díky jednoduchému uživatelskému webovému rozhraní, přizpůsobenému také pro mobilní zařízení. Rozsáhlé možnosti v oblasti přepínání umožňuje široká řada pokročilých konfigurovatelných funkcí ve vrstvě L2. Nechybí mezi nimi např. VLAN, QoS zajišťující čtyři úrovně priorizace síťového provozu, automatická prevence před DoS útoky, cable test, port trunking / linková agregace, loop detekce, zrcadlení portů, podpora jumbo frame a IGMP snoopingu, rate limiting a další.

Nové přepínače jsou k dostání v kvalitním kovovém provedení s možností umístění do racku či volně na stůl.

Cena a dostupnost

XS512EM a XS724EM jsou v prodeji za doporučené koncové ceny 32 860 korun s DPH (model XS512EM) a 49 340 korun s DPH (model XS724EM).

NETGEAR představil nové pětirychlostní přepínače
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama