sledujte-zive-predstaveni-smartphonu-galaxy-s9-a-s9
Novinka Sledujte živě představení smartphonů Galaxy S9 a S9+

Sledujte živě představení smartphonů Galaxy S9 a S9+

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 2. 2018 11:00 8

Už jen několik hodin nás dělí od chvíle, kdy společnost Samsung odhalí devátou generaci vlajkové řady Galaxy. Samotná akce Unpacked, na které vůbec poprvé naživo uvidíme očekávané modely S9 a S9+, bude jako již tradičně streamována online.

Reklama

Přímý přenos z dnešní keynote společnosti Samsung můžete sledovat od 18:00 na webové stránce výrobce. Případně můžete také zavítat na Twitter, Facebook nebo využít své stávající mobilní zařízení, kdy je však zapotřebí mít nainstalovanou aplikaci Unpacked 2018 (Android/iOS).

Již delší dobu víme, že design novinek se oproti současnosti nijak výrazně nezmění. Větší model S9+ dostane dvojitý fotoaparát. Už ale základní provedení bude mít unikátní foťák s proměnou světelností. Mechanicky půjde změnit clonu z rekordních f/1.5 na f/2.4.

Snímač otisků prstů se přesune na místo, kde bude lépe nahmatatelný – u aktuálních S8/S8+ Samsung zvolil místo pro čtečku poněkud nešťastně. Zadní i čelní strana obou smartphonů ale jinak bude téměř k nerozeznání od současné generace.

Sledujte živě představení smartphonů Galaxy S9 a S9+
i Zdroj: PCTuning.cz

Galaxy S9 a S9 samozřejmě nabídnou nejaktuálnější hardware a také vylepšenou podporu pro inteligentní odemykání telefonu obličejem i funkci animovaných avatarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama