kingdom-come-deliverance-se-prodal-uz-milion-kusu
Novinka Kingdom Come: Deliverance se prodal už milion kusů

Kingdom Come: Deliverance se prodal už milion kusů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 2. 2018 18:30 15

Necelé dva týdny stačily na to, aby se nové české počítačové hry Kingdom Come: Deliverance prodal už zhruba milion kusů. Tuzemská společnost Warhorse Studios může být spokojená i s tržbami. Ty pravděpodobně již přesáhly miliardu korun. Upozornil na to server Lupa.cz.

Reklama

„Jsme někde u jednoho milionu, když sečtu všechny platformy a distribuční kanály,“ uvedl výkonný ředitel společnosti Warhorse Studios Martin Frývaldský. Už před uvedením hru provázel velký zájem fanoušků a záhy se Kingdom Come: Deliverance zařadilo k nejprodávanějším titulům. V obchodech se středověké RPG objevilo 13. února.

Kingdom Come je realistickou hrou na hrdiny zasazenou do Čech roku 1403, kdy Zikmund Lucemburský unesl svého bratra a krále Václava IV. a pokusil se ujmout vlády nad českými zeměmi. Nabízí detailní otevřený svět vymodelovaný s důrazem na historickou věrnost a akurátnost. Hráč se v ní ujímá role syna kováře Jindřicha, který jako jediný přežil nájezd žoldácké armády. Ta nemilosrdně zničila jeho domov a pobila celou rodinu. Právě v ten okamžik váš příběh začíná.

Kingdom Come: Deliverance se prodal už milion kusů
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama